Over Master Bekleding...

IMG-20180823-WA0006
IMG-20180823-WA0051
IMG-20180823-WA0055 - kopie
IMG_20180909_143557
IMG_20180909_143415
IMG-20170824-WA0009
IMG-20170824-WA0011
IMG-20170824-WA0002Autobekleding

                                               

In onze werkplaats kunnen wij uw auto, oldtimer, boot, caravan, camper of vrachtwagen voorzien van een compleet nieuw interieur.

U kunt hierbij denken aan nieuw tapijt op de bodem tot aan een nieuwe hemel bekleding en uiteraad de stoelen en banken.  U kunt er voor kiezen het opnieuw te laten bekleden zoals het origineel, maar helemaal iets anders is natuurlijk ook mogelijk.


Een autostoel wordt vaak  intensief gebruikt en kan daardoor beschadigen. Vaak door het in- en uitstappen gaan de instapwangen stuk, zowel het stof als de vulling. Helemaal bij een hoge instap komt dit probleem vaak voor.


Wij vervangen of repareren de vulling en voorzien het hoesje van een nieuw stofdeel. Vaak zijn de originele autostoffen leverbaar.  Ook brandgaatjes kunnen we op dezelfde manier verhelpen door er een nieuw stofdeel in te zetten.


Zit uw autostoel niet lekker? Ook dit is geen probleem. Wij kunnen de vulling opvullen of eventueel aanpassen.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een zitting verlengen of verkorten, hoger maken, of juist laten zakken, meer steun

in de rug geven, hogere zijnwangen geven zodat het meer een kuipstoel word of deze juist weg halen als dit irriteert.


Tevens kunnen wij stoelverwarming plaatsen en lederen autointerieurs een onderhoudsbeurd geven en weer op kleur brengen.CabrioletkappenVaak is de levensduur van een cabrioletkap korter dan die van de auto zelf. Dit komt door het vaak open en dicht doen van de kap, maar ook door weersinvloeden kan de conditie van de kap verslechteren.


Ook inbraakschades komen voor. In vele gevallen is het raampje dan nog te vervangen, maar verdere reparaties zijn vaak niet meer mogelijk en dan  moet er dus een nieuwe kap gemonteerd worden. Hierin hebben wij veel ervaring en kunnen voor vrijwel alle cabriolets een kap leveren in vele kleuren en van goede kwaliteit.


 Is de kap niet leverbaar? Dan maken we deze zelf.

         


BuddyseatsVoor motoren, bromfietsen en scooters kunnen wij de buddyseat voor u herbekleden en aanpassen.


In het verleden hebben we vaak een motorzadel verlaagd zodat men beter met de voeten bij de grond komt. Zo zijn er vele aanpassingen mogelijk om het motorrijden nog plezieriger te maken.


Door gebruik en weersinvloeden kan de buddyseat verslechteren. Bij scheuren in de bekleding kan de vulling het regenwater opzuigen net zoals bij een spons.


Wij kunnen uw zadel herstofferen in verschillende materialen. Het meest word er gewerkt met kunstleer, maar echt

leer is natuurlijk ook mogelijk. Echter dit heeft dan wel extra onderhoud nodig.


Alle kleuren zijn mogelijk, maar ook stiksels  en het borduren van logo's behoren tot de moglijkheden.


Uiteraard bent u  bij ons van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken zodat wij vrijblijvend een passende offerte voor u kunnen maken. Door een foto op te sturen kan ik dit ook voor u doen.


Copyright  © Master Bekleding 2014